Over mij

Hallo allemaal,

Mijn naam is Yana en ik ben blij om u mijn kunst te presenteren.

Ik ben geboren in Oekraïne, Kiev. Zolang dat ik me kan herinneren, ben ik altijd bezig geweest met kunst en tekenen. Alles begon als een hobby maar op later leeftijd besefte ik dat het veel meer is dan alleen maar een hobby. Nu is kunst een belangrijke onderdeel van mijn leven, mijn passie, iets waar ik me mee kan identificeren.

De afgelopen tien jaar heb ik verschillende methoden geprobeerd om mijn eigen techniek en mijn eigen stijl te ontdekken.

Het leven in Nederland voor de afgelopen drie jaar is een keerpunt in mijn leven geweest om mijn eigen pad en stijl van creatieve uitdrukking in de wereld van kunst te ontdekken.

Hoewel ik verschillende diploma's heb verdiend in vreemde talen en psychologie, identificeer ik mezelf meestal als kunstenaar. Ik hou van reizen en nieuwe plaatsen te ontdekken. Elke reis is als een inspratie om nieuwe emoties en ideeën in beeld te brengen.

Mijn kunst:

Ik omschrijf mezelf als een zelfgeleerde kunstenares, die haar intuïtie volgt. Mijn kunstwerken zijn als vensters op mijn gevoelens, gedachten en wereldbeeld.

Ik werk met acryl en olieverf en ik gebruik vaak een mes voor mijn schilderijen.

Elk kunstwerk dat ik maak is uniek en origineel. Ik kopieer noch imiteer.

Welkom in mijn wereld!